Υλικά

1 φέτα καρπούζι
μισή μπανάνα
1 ακτινίδιο
1 κουταλιά της σούπας άπαχο γιαούρτι

Εκτέλεση

Φροντίστε όλα τα φρούτα να είναι στο ψυγείο για να μένουν δροσερά. Προετοιμάστε αρχικά τα φρούτα σας. Αφαιρέστε τα κουκούτσια από τη φέτα του καρπουζιού, κόψτε σε κομμάτια την μπανάνα και το ακτινίδιο.

Ρίξτε όλα τα φρούταστο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν. Στο τέλος προσθέστε το γιαούρτι κι ανακατέψτε. Σερβίρετε σε ποτήρι με χοντρό καλαμάκι.