Υλικά

1 κουτάκι σαντιγυ
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
5 βανίλιες σκόνη
16 μπισκότα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την σαντιγύ και ανακατεύουμε με το μίξερ για 10′.Προσθέτουμε τις βανίλιες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Σε μια φόρμα παγωτού τοποθετούμε 8 μπισκότα.

Προσθέτουμε το μείγμα του παγωτού. Στρώνουμε ομοιόμορφα και τοποθετούμε τα υπόλοιπα 8 μπισκότα. Kλείνουμε την φόρμα και αφήνουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες. Διακοσμούμε με τριμμένο μπισκότο και λιωμένη σοκολάτα!