Υλικά

1 αυγό
2 ασπράδια αυγού
μια μπανάνα σε ροδέλες
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάτε το αυγό με τα 2 ασπράδια αυγού και ανακατεύετε πολύ καλά. Στη συνέχεια ρίχνετε και το κουταλάκι του γλυκού κανέλα. Ρίχνετε λίγο λάδι στο τηγάνι, το ζεσταίνετε και ρίχνετε για ένα λεπτό τις ροδέλες μπανάνας. Έπειτα ρίξτε το μείγμα με τα αυγά.Μόλις ψηθεί η μια πλευρά, γυρίστε και την άλλη. Σερβίρετε προσθέτοντας την κανέλα.