Υλικά για μπισκότα κανέλας 

  • 400 γρ αλεύρι γ.ο.χ
  • 125 γρ ζάχαρη άχνη
  • 250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2 κτγ κανέλα σκόνη
Προαιρετικά
2 κτσ ζάχαρη+1/2 κτγ κανέλα σκόνη

Συνταγή για μπισκότα κανέλας 

  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με την ζάχαρη άχνη, την κανέλα και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να γίνει πάστα.
  • Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι γ.ο.χ και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
  • Μετράμε μπαλάκια των 30 γρ. το καθένα και τα πατάμε ελαφρώς με την παλάμη μας.
  • Τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε από πάνω προαιρετικά με ζάχαρη κανέλα.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10-12 λεπτά στους 180 c.