Μοσχαρίσιο φιλέτο με βότκα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Μια υπέροχη συνταγή μοσχαρίσιου φιλέτου για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
    Υλικά για μοσχαρίσιο φιλέτο με βότκα
- 2 φιλέτα μοσχάρι
 - 4 κουταλιές βούτυρο
 - Αλεσμένο μαύρο πιπέρι
 - 1 κουταλάκι ρίγανη
 - 1 μερίδα έτοιμος ζωμός βοδινού
 - 1/2 μικρό ποτήρι βότκα
 - 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
 
Συνταγή για μοσχαρίσο φιλέτο με βότκα
- Ψήνουμε τα φιλέτα στο τηγάνι με 2 κουταλιές βούτυρο και, όταν είναι έτοιμα, τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
 - Ρίχνουμε στο τηγάνι τη βότκα και ανάβουμε φωτιά με ένα σπίρτο.
 - Διαλύουμε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, τον προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
 - Ανακατεύουμε τη σάλτσα και, όταν δούμε ότι έπηξε, βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο και τη ρίγανη και ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στα φιλέτα.
 
            
 En