Εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
Καλοκαιρινή γεύση
Μια πολύ εύκολη συνταγή για γρήγορο παγωτό

Υλικά για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
- 1 φυτική σαντιγύ τύπου morfat ermol
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 εβαπορέ γάλα
Συνταγή για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
- Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat και ύστερα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
- Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα ανοξείδωτο δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη. Το παγωτό μας είναι έτοιμο.