Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, ζελέ και μπισκότα
Εύκολη συνταγή
Λαχταριστή συνταγή για ένα πολύ δροσερό γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, ζελέ και μπισκότα

Το Καλοκαίρι τα γλυκά ψυγείου είναι το πιο δροσερό σνακ που μπορείτε να απολαύσετε. Η συνταγή αυτή δημιουργεί ένα εξαίσο γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, ζελέ και μπισκότα, που απογειώνει τη γεύση και σας ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο.
Υλικά για γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, ζελέ και μπισκότα
- 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ χωρίς προσθήκη ζάχαρης
- 2 φακελάκια ζελέ χωρίς ζάχαρη με 500 ml νερό το καθένα (250 καυτό και 250 κρύο)
- 700 γρ. γιαούρτι 2%
- Άλλα 2 φακελάκια ζελέ χωρίς ζάχαρη με 700 ml νερό το καθένα (350 καυτό και 350 κρύο) για τη στρώση από πάνω
Συνταγή για γλυκό ψυγείου με γιαούρτι, ζελέ και μπισκότα
- Διαλύουμε 2 φακελάκια σκόνη ζελέ χωρίς ζάχαρη σε 250 ml καυτό νερό και προσθέτουμε 250 ml κρύο νερό.
- Ρίχνουμε σταδιακά στο γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Σε πυρέξ ή σε ταψί απλώνουμε ένα πακέτο Πτι Μπερ χωρίς ζάχαρη σε 2 στρώσεις.
- Ρίχνουμε το μείγμα γιαουρτιού-ζελέ και βάζουμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες μέχρι να πήξει.
- Προσθέτουμε 2 ακόμα στρώσεις με Πτι Μπερ.
- Ανακατεύουμε 2 φακελάκια σκόνη ζελέ χωρίς ζάχαρη σε 350 ml καυτό νερό και προσθέτουμε 350 ml κρύο νερό.
- Ρίχνουμε πάνω από τη δεύτερη στρώση Πτι Μπερ το ζελέ και επαναφέρουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες μέχρι να πήξει.