Εύκολο παγωτό μπανάνα με ζαχαρούχο γάλα
Έτοιμο στο τσακ μπαμ
Βήμα βήμα πώς θα φτιάξετε παγωτό μπανάνα με ζαχαρούχο γάλα και δυο ακόμα υλικά

Αυτή είναι η πιο εύκολη συνταγή για παγωτό μπανάνα με ζαχαρούχο γάλα. Θα την φτιάξετε πολύ γρήγορα χρησιμοποιώντας εκτός από τις μπανάνες και το ζαχαρούχο, ακόμα δύο υλικά. Ωστόσο αν θέλετε το μείγμα να το κάνετε σοκολατένιο, μπορείτε να προσθέσετε και κακάο ή σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη.
Υλικά για παγωτό μπανάνα με ζαχαρούχο γάλα
- 4-5 μέτριες, ώριμες μπανάνες
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 350 ml κρέμα γάλακτος
- 1 βανίλια
Συνταγή για παγωτό μπανάνα με ζαχαρούχο γάλα
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.
- Λιώνετε τις μπανάνες στο μπλέντερ και τις ρίχνετε στη σαντιγί μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια.
- Χτυπάτε λίγο ακόμη μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε δοχείο κατάλληλο για παγωτό.
- Καταψύχετε για 2 ώρες ή μέχρι να μισοπαγώσει.
- Βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάτε με το μίξερ για 30’’.
- Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κατάψυξης και χτυπήματος με το μίξερ άλλες δύο φορές.
- Τέλος αφήνετε το παγωτό να παγώσει για άλλες 3 ώρες ή όσο χρειάζεται ο καταψύκτης σας μέχρι να σταθεροποιηθεί το παγωτό τελείως.