Εύκολη, γλυκιά γιαουρτόπιτα με τρία υλικά
Λαχταριστή συνταγή
Πολύ νόστιμη γλυκιά γιαουρτόπιτα με τρία υλικά

Η γλυκιά γιαουρτόπιτα είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο γλυκάκι που μπορείτε να το σερβίρετε όλες τις ώρες. Ιδανικό είναι και ως πρωινό, αλλά και ως ένα ελαφρύ απογευματινό σνακ.
Υλικά για γιαουρτόπιτα
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 αυγά
- 150 γρ. ζάχαρη (ή μέλι για πιο φυσική γλύκα)
Συνταγή για γιαουρτόπιτα
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 180°C και ετοίμασε το ταψί σου με λίγο λάδι για να μην κολλήσει το γλυκό.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτύπησε τα αυγά με τη ζάχαρη (ή το μέλι) μέχρι να αφρατέψουν και να δημιουργηθεί ένας ελαφρύς αφρός.
- Πρόσθεσε το γιαούρτι και ανακάτεψε μέχρι να έχει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Ρίξε το μείγμα στο ταψί και ψήσε για 30–35 λεπτά ή μέχρι η επιφάνεια να ροδίσει και το γλυκό να έχει σταθεροποιηθεί.