Φέτα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας
Εύκολη συνταγή
Η Φέτα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας είναι ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό για το τραπέζι σας

Η φέτα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας είναι ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό για το τραπέζι σας, καθώς συνδυάζει υπέροχα το αλμυρό με το γλυκό. Η φέτα δένει εξαιρετικά με το μέλι και μαζί με το φύλλο, δημιουργούν ένα σνακ που στολίζει το τραπέζι σας.
Υλικά για φέτα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας
- 1 φέτα
- 2 φύλλα κρούστας
- Μαγειρικό βούτυρο σπρέι
- Λευκό και μαύρο σουσάμι για γαρνίρισμα
- Φυλλαράκια θυμάρι για γαρνίρισμα
- Μέλι για γαρνίρισμα
Συνταγή για φέτα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας
- Με χαρτί κουζίνας στεγνώνουμε καλά τη φέτα.
- Βάζουμε ένα φύλλο κρούστας σε μία επιφάνεια και βάζουμε παντού μαγειρικό σπρέι.
- Επαναλαμβάνουμε με το δεύτερο φύλλο.
- Βάζουμε στο κέντρο τη φέτα.
- Τυλίγουμε το πάνω μέρος, μετά τα πλάγια και μετά το τυλίγουμε σαν φάκελο.
- Βάζουμε πάλι μαγειρικό σπρέι και τοποθετούμε σε ένα ταψί με τη διπλωμένη μεριά από κάτω.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο αέρα στους 160°C για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο σερβιρίσματος και γαρνίρουμε με σουσάμι, θυμάρι και μέλι.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.