28η Οκτωβρίου: Αυτές είναι οι Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές
Τι τρώμε την 28η Οκτωβρίου
Τι θα φάμε την 28η Οκτωβρίου - Αρνάκι, μοσχαράκι και γιουβέτσι έχουν την τιμητική τους
Η μέρα αύριο είναι επετειακή και γιορτινή και επιβάλετε το τραπέζι μας να είναι γεμάτο με παραδοσιακά εδέσματα. Ως γνήσιοι Έλληνες την 28η Οκτωβρίου γευόμαστε τις καλύτερες Ελληνικές και παραδοσιακές συνταγές με μοσχάρια, αρνί, κατσίκι, αλλά και ορεκτικά που ταιριάζουν τέλεια στα νόστιμα αυτά πιάτα.
Αρνί μπούτι στο φούρνο με μελωμένες πατάτες
Το αρνί μπούτι στο φούρνο, είναι μια παραδοσιακή συνταγή που με τις μελωμένες πατάτες, έρχεται να σου δώσει την ένταση και την νοστιμιά που θα απογειώσει το μεσημεριανό σου γεύμα.
Γιουβέτσι με κατσικάκι γάλακτος
Το γιουβέτσι με κατσικάκι γάλακτος, είναι μια από τις αγαπημένες συνταγές σε μικρούς και μεγάλους. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή για να πετύχεις το πιο παραδοσιακό πιάτο με τον πιο εύκολο τρόπο.
Μοσχαράκι ριγανάτο
Μοσχαράκι ζουμερό και νόστιμο μαζί με τα αγαπημένα σε όλου μακαρόνια με γεύσεις από ρίγανη και κεφαλοτύρι! Τι άλλο θες; Ένα παραδοσιακό και πεντανόστιμο πιάτο με την πιο εύκολη εκτέλεση
Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες
Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες σαν της γιαγιάς! Είναι νόστιμο, εύκολο, παραδοσιακό και σου υπόσχεται ένα μεσημεριανό σαν το Κυριακάτικο γεύμα αλλά με λιγότερο κόπο. Δοκίμασε την συνταγή!
Μοσχαράκι Κοκκινιστό με μελιτζάνες γιαχνί
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες, ένα φαγητό που πραγματικά ξεχωρίζει και θα το θυμάστε για πάντα! Με καταγωγή από την Πόλη, μπορεί να το συναντήσετε ως “Χουνκιάρ Μπεγιεντί”. Το ανατολίτικο όνομά του σημαίνει “‘Οπως αρέσει στο Σουλτάνο”, γεγονός που υποδηλώνει την νοστιμιά του! Ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε προσκεκτικά τα βήματα της συνταγής και να ετοιμάσετε το πιο απίθανο κοκκινιστό μοσχαράκι!
Αρνί μπούτι στο φούρνο με μελωμένες πατάτες
Το αρνί μπούτι στο φούρνο, είναι μια παραδοσιακή συνταγή που με τις μελωμένες πατάτες, έρχεται να σου δώσει την ένταση και την νοστιμιά που θα απογειώσει το μεσημεριανό σου γεύμα.
Γιουβέτσι με κατσικάκι γάλακτος
Το γιουβέτσι με κατσικάκι γάλακτος, είναι μια από τις αγαπημένες συνταγές σε μικρούς και μεγάλους. Δοκίμασε αυτή τη συνταγή για να πετύχεις το πιο παραδοσιακό πιάτο με τον πιο εύκολο τρόπο.
Μοσχαράκι ριγανάτο
Μοσχαράκι ζουμερό και νόστιμο μαζί με τα αγαπημένα σε όλου μακαρόνια με γεύσεις από ρίγανη και κεφαλοτύρι! Τι άλλο θες; Ένα παραδοσιακό και πεντανόστιμο πιάτο με την πιο εύκολη εκτέλεση
Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες
Μοσχαράκι κοκκινιστό με χυλοπίτες σαν της γιαγιάς! Είναι νόστιμο, εύκολο, παραδοσιακό και σου υπόσχεται ένα μεσημεριανό σαν το Κυριακάτικο γεύμα αλλά με λιγότερο κόπο. Δοκίμασε την συνταγή!
Μοσχαράκι Κοκκινιστό με μελιτζάνες γιαχνί
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες, ένα φαγητό που πραγματικά ξεχωρίζει και θα το θυμάστε για πάντα! Με καταγωγή από την Πόλη, μπορεί να το συναντήσετε ως “Χουνκιάρ Μπεγιεντί”. Το ανατολίτικο όνομά του σημαίνει “‘Οπως αρέσει στο Σουλτάνο”, γεγονός που υποδηλώνει την νοστιμιά του! Ετοιμαστείτε να ακολουθήσετε προσκεκτικά τα βήματα της συνταγής και να ετοιμάσετε το πιο απίθανο κοκκινιστό μοσχαράκι!
En