ΥΛΙΚΑ
Για 10 άτομα 

Για τη συνταγή
6 φιλέτα κοτόπουλο από μπούτι κομμένα σε κομμάτια
8 πίτες για σουβλάκι
Για μαρινάδα
4 κουτ. σουπ. μουστάρδα ντιζόν
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουτ. σουπ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι

Για το σερβίρισμα
1 κουτ. σουπ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ρίχνετε στον κάδο του μπλέντερ όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα χτυπάτε για 2 – 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Αραδιάζετε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό μπολ το περιχύνετε με την μαρινάδα και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Καλό είναι να το αφήσετε να μαριναριστεί όλο το βράδυ.

2. Μουσκεύετε σε κρύο νερό 10 ξυλάκια για σουβλάκια, βγάζετε το κοτόπουλο από το ψυγείο το στραγγίζετε ελαφρά και το περνάτε από τα ξυλάκια. Αραδιάζετε τα σουβλάκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά.

3. Ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι ελαφρά της πίτες και τις μεταφέρετε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Τοποθετείτε από πάνω τα σουβλάκια πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και σερβίρετε μαζί με το γιαούρτι.

ΧΡΗΣΙΜΟ
Μπορείτε να το φτιάξετε και με στήθος κοτόπουλου αλλά πρέπει να το μαρινάρετε τουλάχιστον 8 ώρες.