ΥΛΙΚΑ
Για 6 άτομα 

Για τη συνταγή
2 κιλά χοιρινά παϊδάκια


Για μαρινάδα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή
1 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
1/2 φλιτζάνι κέτσαπ BRAVA
1 φλιτζάνι ουΐσκι
1/2 φλιτζάνι ξύδι μπαλσάμικο
1/2 κουτ.γλυκ. τζίντζερ σκόνη
1 κουτ.γλυκ. σκόρδο σκόνη
Θρεπτικά συστατικά (Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Λακτόζη)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά για την μαρινάδα. Τοποθετείτε τα παϊδάκια σε μία στρώση σε ένα μεγάλο ταψί. Τα περιχύνετε με τη μαρινάδα και ανακινείτε να πάει παντού. Καλύπτετε με μεμβράνη και τα βάζετε για 3 ώρες στο ψυγείο, γυρνώντας τα κατά διαστήματα.

2. Αφαιρείτε τα παϊδάκια από το ταψί και τα μεταφέρετε σε πιατέλα. Διατηρείτε τη μαρινάδα στο ταψί. Αφήνετε τα παϊδάκια να σταθούν σε θερμοκρασία δωματίου για 30΄ πριν το ψήσιμο.

3. Προετοιμάζετε τη σχάρα για τον φούρνο. Κάτω από τη σχάρα βάζετε ένα ταψί με νερό. Αραδιάζετε στη σχάρα τα παϊδάκια και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45'.

4. Αφαιρείτε τα παϊδάκια από τη σχάρα και τα ακουμπάτε πάνω σε λαδόκολλα. Αλείφετε και τις δύο πλευρές τους με την μαρινάδα που είχατε κρατήσει με τη βοήθεια ενός πινέλου. Τα τυλίγετε σε λαδόκολλα όλα μαζί και συνεχίζετε το ψήσιμο στη σχάρα, για 1 ώρα ακόμα μέχρι το κρέας να είναι τόσο τρυφερό ώστε να το ξεχωρίζετε με τα δάχτυλά σας.

5. Μεταφέρετε το κρέας (κρατήστε το τυλιγμένο σε λαδόκολλα), σε ένα μεγάλο ταψί και το αφήνετε να σταθεί για 10΄ πριν το σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ
Είναι σημαντικό να μην κόψετε τα παϊδάκια σε μικρά κομμάτια γιατί θα στεγνώσουν, αλλά να κρατήσετε ολόκληρο το κομμάτι του κρέατος που θα το ζητήσετε ως χοιρινή πανσέτα-κοιλιά, από τον κρεοπώλη σας.