Μαγκαζίνο Ανδριάνα Ζαρακέλη
Σαλάτα αποτοξίνωσης από το κρέας
lrbx5m76n8bjyrb0kfxb
Γεύσεις

Σαλάτα αποτοξίνωσης από το κρέας

Αν φάγατε πολύ την Τσικνοπέμπτη, αυτή η σαλάτα θα σας ανακουφίσει

Υλικά:

90 γραμμάρια ρόκα

1 καρότο κομμένο

1 παντζάρι κομμένο

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

1 αβοκάντο, κομμένο σε κύβους

2 κουταλιές ωμά αμύγδαλα


Για τη σάλτσα:

Χυμός από 2 λεμόνια

½ κουταλάκι μέλι

½ ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδας

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβετε τα λαχανικά και τα ανακατεύετε με τη ρόκα και το αβοκάντο και τα ρίχνετε σε ένα μπολ μαζί με τα αμύγδαλα. Για τη σάλτσα: Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε το χυμό λεμονιού και το μέλι μέχρι να διαλυθεί το μέλι. Ύστερα προσθέτετε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε το dressing πάνω από τη σαλάτα και ανακάτεψε απαλά και σερβίρετε.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα