Εύκολο παγωτό με δυο υλικά
Η συνταγή για παγωτό με δυο υλικά απαιτεί μόνο 10 λεπτά και δεν χρειάζεται καθόλου ανακάτεμα!
Υλικά
300 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά πολύ κρύα
180 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα τα υλικά μέχρι να σχηματίστεί μια παχύρρευστη κρέμα, για περίπου 8-10 λεπτά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενα δοχεία που κλείνουν αεροστεγώς, το ισιώνουμε με μαρίζ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.
Σερβίρουμε το παγωτό σε μπάλες, σε χωνάκια, το προσθέτουμε σε milkshakes ή συνοδεύουμε πορτοκαλόπιτα και σοκολατόπιτα!