Υλικά Συνταγής

4 φέτες χτεσινό ψωμί 2-1/2 εκατοστά πάχος
2 κουταλιές μαργαρίνη με βούτυρο
2 κουταλιές πραλίνα
Λίγη μαργαρίνη με βούτυρο για το τηγάνισμα 4 κουταλιές corn flakes απλά (σπασμένα σε μικρά κομμάτια)
1 πρέζα αλάτι
Υγρά υλικά

3 αυγά
1 φλ. γάλα
Λίγες σταγόνες βανίλια

Εκτέλεση

*Χρόνος ψησίματος: 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Χτυπάμε σε μπολ τα υγρά υλικά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Αλείφουμε τις 2 φέτες με μαργαρίνη με βούτυρο και μερέντα. Σκεπάζουμε με τις άλλες δυο φέτες και κλείνουμε σε σάντουιτς. Πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσουν.
Τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκέυος και τις περιχύνουμε με το υγρό μείγμα. Αφήνουμε να σταθούν για 2-3 λεπτά και αναποδογυρίζουμε. Δεν πρεπει να ρουφήξουν πολύ, γιατί λόγω της γέμισης θα διαλυθούν.
Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε τα σπασμένα corn flakes, πανάρουμε τις αυγοφέτες και απο τις δυο πλευρές, ώστε να κάνουν κρούστα.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Βάζουμε λιγη μαργαρίνη με βούτυρο για να λιώσει.
Ροδίζουμε κάθε σάντουιτς για 2-3 λεπτά και αναποδογυρίζουμε, για να ροδίσει και από την άλλη.
Όπως το βγάζουμε ζεστό, αφήνουμε σε αποροφητικό χαρτί για λίγο.
Σερβίρουμε με φράουλες ή μπανάνα.

Πηγή: argiro.gr