Πίτσα με κατσικίσιο τυρί και προσούτο
Υλικά και εκτέλεση
Υλικά
50γρ ντοματοπολτέ
30γρ κέτσαπ
40γρ νερό
1 κουταλάκι ρίγανη
Για το πάνω μέρος
360γρ τριμμένο τυρί
90γρ ιταλικό προσουτο
80γρ κατσικίσιο τυρί
40γρ φύλλα ρόκας
20 ντομάτες τσέρι κομμένες στην μέση
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας .
Τοποθετούμε την ζύμη σε να λαδωμένο ταψί και από πάνω βάζουμε την σάλτσα.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και σε φέτες το κατσικίσιο.
Βάζουμε την πίτσα στο φούρνο.
Μετά από 8 με 10 λεπτά (εφόσον η ζύμη είναι λεπτή) την βγάζουμε και προσθέτουμε τα ντοματάκια , το προσούτο και τα φύλλα ρόκας.
Πηγή: tasty-day.gr