Υλικά

Μπαγκέτα λευκή 1
Τυρί κρέμα 1 πακέτο
Ρεγκάτο 1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένο
Παριζάκι 10 φέτες κομμένες σε κυβάκια
Ντομάτα 1 κομμένη σε κυβάκια
Αγγουράκια τουρσί 10 κομμένα σε μικρά κομματάκια
Αλάτι - πιπέρι


Οδηγίες

Αδειάζουμε την μπαγκέτα βγάζοντας όλη την ψίχα προσεκτικά, μην τη σπάσουμε. Σε ένα μπολ αδειάζουμε το τυρί κρέμα και το χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει λίγο.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Ξεκινάμε να γεμίζουμε την μπαγκέτα με το μείγμα που φτιάξαμε προσπαθώντας να τη γεμίσουμε σωστά χωρίς να αφήσουμε κενά.

Μόλις τη γεμίσουμε την τυλίγουμε σφιχτά με διαφανή μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Τη βγάζουμε και την κόβουμε σε φετούλες και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.