ΥΛΙΚΑ 1 σάντουιτς:

2 λεπτές φέτες μαύρο ψωμί.
1 κουτάλι σούπας φρέσκο βούτυρο.
1 κουτάλι σούπας τριμμένη γραβιέρα 
1 φέτα κασέρι 
1 φέτα καπνιστό τυρί 
Αλάτι στην μύτη από ένα κουταλάκι γλυκό.
Κάποια σάλτσα της αρεσκείας σας (προαιρετικά).
Φρέσκο κόλιανδρο (προαιρετικά).


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Θερμαίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Αλείφουμε με βούτυρο την μια πλευρά από κάθε φέτα ψωμιού.

Πασπαλίζουμε πάνω στο βουτυρωμένο ψωμί την τριμμένη γραβιέρα.

Ανάμεσα στις δύο φέτες ψωμί βάζουμε μια φέτα κασέρι και μια φέτα καπνιστό τυρί και κάνουμε σάντουιτς.

Ψήνουμε ελαφρά στο τηγάνι και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσουν τα τυριά (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και τοστιέρα).