Υλικά:
1 κουτάκι μπύρα
1/2 κιλό αλεύρι φαρίνα 
1 κ.γ. αλάτι
1 αυγό για επικάλυψη
λίγο σουσάμι (προαιρετικά)


Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι και ρίχνουμε τη μπύρα.Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ζυμάρι μαλακό και να μην κολλάει.

Ζυμώνουμε αρκετά. Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε κι άλλο αλεύρι. 

Τοποθετούμε σε ένα ταψάκι μια λαδόκολλα και βάζουμε τα ψωμάκια σε μικρές μπαλίτσες .Αλείφουμε με αυγό και ρίχνουμε λίγο σουσάμι.

Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.