Υλικά για τη βάση

230γρ πτι μπερ ολικής άλεσης τριμμένα

70γρ φουντούκια τριμμένα

125γρ φρέσκο βούτυρο λιωμένο

3 κουτ. σούπας μαρμελάδα βερίκοκο

Υλικά για την κρέμα

600γρ φρέσκο τυρί κρέμα

400ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά κρύα από το ψυγείο

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη

5 γρ ζελατίνη

Βανίλια

Υλικά για τη σάλτσα βερίκοκων

600γρ φρέσκα βερίκοκα κομμένα στα 4 ή στα δύο αν είναι μικρά

150γρ ζάχαρη καστανή αυτή με τη μελάσα

75γρ φρέσκο βούτυρο αγελάδας

5-6 φυλλαράκια λουΐζας

πηγή:tastyday.gr