Ρολό μοσχάρι του εργένη
Με λευκό κρασί και τριμμένο κεφαλοτύρι
Υλικά
Πεπονάκι (500γρ.)
Ρολό μοσχάρι (2 κιλά)
Λευκό κρασί (1 ποτηράκι)
Ελαιόλαδο (1 φλυτζάνι)
τριμμένο κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε το ρολό και το βάζετε σε ένα ταψί με το κρασί και το ελαιόλαδο. Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε το φαγητό σε φούρνο 200 βαθμών για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.
Παράλληλα, βράζετε τα ζυμαρικά με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζετε. Μόλις ψηθεί το κρέας, το αφήνετε να κρυώσει λίγο και το κόβετε σε φέτες.
Το βάζετε σε μια πιατέλα με το πεπονάκι γύρω-γύρω και το περιχύνετε με το ζουμί του ταψιού. Σερβίρετε ζεστό με τριμμένο τυρί.