Αλμυρό κέικ με ντοματίνια και φέτα
Με γραβιέρα και ελιές
Υλικά:
350 γρ. βούτυρο
50 γρ. ζάχαρη
6 αυγά
1 κ.γ. baking powder
400 γρ. αλεύρι
100 γρ. κρέμα γάλακτος ή γάλα
250 γρ. φέτα σε κύβους
200 γρ. ντοματίνια κομμένα στα δύο
Λίγο γραβιέρα
200 γρ. ελιές
Ρίγανη
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε το βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αυγά, το baking powder, το αλεύρι και την κρέμα γάλακτος καλά στο μίξερ και στη συνέχεια προσθέτετε τη φέτα, τα ντοματίνια, τη γραβιέρα, τις ελιές και τη ρίγανη και συνεχίζετε να ανακατεύετε.
Τοποθετείτε το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα. Ψήνετε για 50-60 λεπτά στους 180 βαθμούς.