ΥΛΙΚΑ

450 γρ. καρπούζι, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια
400 γρ. φράουλες, παγωμένες, κομμένες στα 4
2 κ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ με το ζουμί του
χυμός από 1 λάιμ

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις φράουλες αφαιρώντας τα κοτσάνια τους. Αφαιρούμε το φλούδι και τα κουκούτσια από το καρπούζι.

Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ για τουλάχιστον 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθέι το μείγμα.

Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και σερβίρουμε αμέσως με παγάκια.

Πηγή: akispetretzikis.gr