Η εύκολη και γευστική πάστα φλόρα
fgupvbimjkijzdrchsex
Γεύσεις

Η εύκολη και γευστική πάστα φλόρα

Για κάθε περίσταση και κάθε τραπέζι

Υλικά

1 κούπα βούτυρο
1/3 κούπας ζάχαρη
2 αυγά
2 κουταλιές κονιάκ
1 κουταλιά ξύσμα πορτοκάλι
3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 κιλό μαρμελάδα της επιλογής σας

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, ν’ ασπρίσει και να αφρατέψει. Συνεχίζοντας το χτύπημα, ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και ύστερα το κονιάκ. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το ξύσμα και ζυμώστε ώσπου να γίνει μια ζύμη μαλακιά.

Στρώστε τα 2/3 της ζύμης στο σκεύος καλύπτοντας τα τοιχώματα. Απλώνουμε επάνω στη ζύμη τη μαρμελάδα και με την υπόλοιπη ζύμη, πλάστε κορδόνια και στολίστε την επιφάνεια. Ψήνουμε την τάρτα στους 175 C για 30′-35′.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα