Υλικά

400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος παχιά
3 αυγά + 3 κρόκους
150 γραμμάρια μπέικον ποιοτικό
Μοσχοκάρυδο τριμμένο, πιπέρι
1 ζύμη για πίτες αλμυρές


Εκτέλεση

Ζεστάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Στρώστε την ζύμη (πάνω στο χαρτί της, κατά προτίμηση) στο ταψάκι.

Σε τηγάνι ροδίστε ελαφρά το μπέικον, χωρίς λάδι. Σε μπολ χτυπήστε την κρέμα, τα αυγά ολόκληρα και τους κρόκους, ρίξτε πιπέρι και τρίψτε μοσχοκάρυδο -Χτυπήστε για 5 λεπτά.

Ρίξτε το μείγμα στο ταψάκι, χαμηλώστε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε για 35 λεπτά, στο κάτω σκαλί του φούρνου.