Υλικά

500 γρ. βίδες
3 πιπεριές Φλωρίνης (έτοιμες)
1 μικρό βαζάκι αγγουράκι τουρσί
Λίγη κάπαρη
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 φλυτζάνια ανάμεικτα λαχανικά (τα έτοιμα)
Αλάτι
Βαλσάμικο
Ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βράζουμε τις βίδες μας al dente, τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα ανάμεικτα λαχανικά, μόλις είναι έτοιμα σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν.

Κόβουμε καρεδάκι τις πιπεριές και τα αγγουράκια. Ψιλοκόβουμε και τον μαϊντανό.

Σε μια σαλατιέρια βάζουμε τις βίδες,την κάπαρη,τα βρασμένα λαχανικά και όλα μας τα ψιλοκομμένα υλικά.

Προσθέτουμε το αλάτι, το βαλσάμικο και το ελαιόλαδο. Όσο θέλει ο καθένας, ανάλογα με την προτίμηση στη γεύση!

Την αφήνουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!