Πεντανόστιμα ρεβύθια με λουκάνικο
xinhjixlic1o1sp3sp4d
Γεύσεις

Πεντανόστιμα ρεβύθια με λουκάνικο

Ένας συνδυασμός που θα λατρέψετε

Υλικά

Ρεβύθια 5οο γρ
Λουκάνικα 300 γρ
Ντομάτες 3 τεμ
Πιπεριές Φλωρίνης 2 τεμ ψιλοκομμένες
Δενδρολίβανο 1 κουταλάκι του γλυκού
Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες
Χυμός λεμονιού 1 λεμόνι
ΜαΪντανό 2 κουταλιές της σούπας
Αλάτι -πιπέρι
Νερό για το βράσιμο

Οδηγίες

Βάζουμε από το βράδυ τα ρεβύθια σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό να τα σκεπάζει για να μουλιάσουν . Την άλλη μέρα τα βράζουμε να πάρουν μια βράση και ρίχνουμε το πρώτο νερό.Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νέο νερό και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ψήνουμε τα λουκάνικα σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγάνι μέχρι να βγάλουν το λίπος τους. Προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες,τις πιπεριές , το σκόρδο ψιλοκομμένο ,το δενδρολίβανο, τα βρασμένα ρεβύθια, αλάτι, πιπέρι και τα σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και σερβίρουμε σε ατομικά πήλινα μπολ ενώ στο τέλος πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα