Γευστικά μοσχαρίσια λουκάνικα στο τηγάνι
d1pxcaavbizadpnqsfvc
Γεύσεις

Γευστικά μοσχαρίσια λουκάνικα στο τηγάνι

Η εύκολη λύση για την Τσικνοπέμπτη

Υλικά

1 κιλό λουκάνικα μοσχαρίσια
4 – 5 κλαδάκια θυμάρι
½ κούπα λευκό κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελάχιστο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Ψήνουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις το κρασί εξατμιστεί, κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα