Υλικά

350 γρ. κοτόπουλο φιλέτο, κομμένο σε κυβάκια
2 πολύχρωμες πιπεριές καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
2 κ.γλ. πάπρικα
3 κ.σ. νερό
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
ξύσμα και χυμός από 1 λάιμ
2 πίτες για σουβλάκι
ξυλάκια για σουβλάκια


Εκτέλεση

Κόβουμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε μπουκιές.

Αναμειγνύουμε την πάπρικα, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το ξύμσ και τον χυμό λάιμ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε τα σουβλάκια σε ταψάκι και τα αλείφουμε με τη μαρινάδα, να καλυφθούν καλά. Καλύπτουμε με μεμβράνη το σκεύος και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Περνάμε το κοτόπουλο στα ξυλάκια, εναλάσσοντας με τα κομμάτια πιπεριάς. Κατόπιν, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι ή σε σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει, ψήνουμε τα καλαμάκια μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.

Στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε και τις πίτες, ίσα να πάρουν χρώμα. Σερβίρουμε τα σουβλάκια ζεστά.