Υλικά:

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (χωρίς κόρα)
2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη
4 - 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 αυγά
5 αυγά βρασμένα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε το ψωμί με λίγο νερό για να μουλιάσει για 10 λεπτά. Μετά το στύβουμε για να στραγγίξει καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το ψωμί, το κρεμμύδι, τα ωμά αυγά, τον μαϊντανό, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Ζυμώνουμε πολύ καλά βουτώντας πότε πότε τα χέρια στο γάλα (που μουλιάσαμε το ψωμί) για να αφρατέψει το μείγμα. Χωρίζουμε το μείγμα του κιμά στα 4. Πλάθουμε κάθε κομμάτι σε μεγάλο μπιφτέκι και το πιέζουμε πάνω σε μια επιφάνεια εργασίας να πλατύνει.

Καθαρίζουμε τα βρασμένα αυγά και βάζουμε από 1 αυγό πάνω σε κάθε μπιφτέκι. Κλείνουμε τον κιμά γύρω από το αυγό με τα χέρια για να κολλήσει η ένωση. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά. Το φαγητό μας είναι έτοιμο.