Υλικά

1 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι (γλασέ ή της αρεσκείας σας)
2 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα
¼ της κούπας του καφέ λικέρ
½ φλυτζανιού του τσαγιού ζάχαρη
1 κούπα δάκρυα σοκολάτας
Μία χούφτα καρύδια για το σερβίρισμα

Υλικά

500 γρ. φτερούγες κοτόπουλο
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γλ. πάπρικα
1 κ.σ. αλάτι
1 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα:

1/3 φλιτζ. μέλι
1/3 σάλτσα Sriracha ή άλλη πικάντικη σάλτσα πιπεριάς
1 κ.σ. λευκό ξύδι
1/4 κ.γλ. σησαμέλαιο
φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
σουσάμι για το γαρνίρισμα


Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200οC. Στη λαμαρίνα του φούρνου στρώνουμε λαδόκολλα. Σε μικρό μπολ αναμειγνύουμε το μπέικιν πάουντερ, την πάπρικα, το αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σε μεγάλο μπολ βάζουμε τις μισές φτερούγες. Προσθέτουμε το μισό μείγμα μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις υπόλοιπες φτερούγες και αναμειγνύουμε με το υπόλειπα μείγμα μπέικιν. Αραδιάζουμε τις φτερούγες στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Βγάζουμε από τον φούρνο, γυρίζουμε τις φτερούγες για να ψηθούν ομοιόμορφα και ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να γίνουν τραγανές και να μαγειρευτούν πλήρως.

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα:

Σε μπολ αναμειγνύουμε το μέλι, τη Sriracha, το λευκό ξύδι και το σησαμέλαιο. Μεταφέρουμε τις ψημένες φτερούγες σε μπολ και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Αναμειγνύουμε καλά. Μεταφέρουμε τις φτερούγες σε πιατέλα. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι. Σερβίρουμε τις φτερούγες κοτόπουλο ζεστές.