Νόστιμες φλογέρες με κιμά
dygt1munaphvcc7zb3hu
Γεύσεις

Νόστιμες φλογέρες με κιμά

Ένα γευστικό ορεκτικό που ξετρελάνει τους καλεσμένους σας

Υλικά

Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ.
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ.
Κρέμα γάλακτος 1 κουτί
Φρυγανιά τριμμένη 2 κουταλιές της σούπας
Κεφαλοτύρι 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Μοσχοκάρυδο 1 κουταλάκι του γλυκού
Κύμινο 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
Αυγά 2 τεμ.
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο
Λευκό κρασί 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού

Οδηγίες

Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μαζί με τον κιμά σε μια πλατιά κατσαρόλα όπου έχουμε βάλει το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα καρυκεύματα, το αλάτι,το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Χαμηλώνουμε την φωτιά, χτυπάμε τα αυγά, τρίβουμε το τυρί και τα προσθέτουμε στον κιμά μαζί με την φρυγανιά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε λωρίδες και βάζουμε την γέμιση από κιμά στην κάθε λωρίδας. Διπλώνουμε τα πλαϊνά για να μην φύγει η γέμιση και τυλίγουμε ρολό. Τα βουτυρώνουμε και τοποθετούμε τις φλογέρες σε ένα βουτυρωμένο ταψί . Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω – κάτω για μισή ώρα.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα