Αυγά ποσέ
4dva7ooaqdml6c1v0mua
Γεύσεις

Αυγά ποσέ

Μοναδικό πρωινό

ΥΛΙΚΑ

8 αυγά

αλάτι

ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για κάθε αυγό ξεχωριστά, στρώνουμε το εσωτερικό από μια κούπα του καφέ με αρκετό σελοφάν ώστε οι άκρες του να εξέχουν από τα χείλη.

Αλείφουμε το σελοφάν με ελαιόλαδο, ρίχνουμε λίγο αλάτι, σπάμε το αυγό προσεκτικά, το ρίχνουμε μέσα στο σελοφάν και προσθέτουμε λίγο αλάτι ακόμη.

Τραβάμε το σελοφάν έξω από την κούπα και το στρίβουμε ώστε να σφίξει.

Βγάζουμε όσο περισσότερο αέρα μπορούμε και δένουμε κόμπο το σελοφάν κοντά στο αυγό.

Το τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με νερό που είναι λίγο πριν το βρασμό για λίγα λεπτά, ώστε το αυγό να παραμείνει μελάτο.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα