Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Πεντανόστιμη μακαρανόδα με πέστο βασιλικού
gwibywm7x9diy0ac2rzd
Γεύσεις

Πεντανόστιμη μακαρανόδα με πέστο βασιλικού

Γρήγορα και εύκολα

Υλικά

1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι καβουρδισμένο και ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 ποτήρι λάδι
100 ml. ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοκομμένο πιπέρι
500 γραμμάρια σπαγγέτι ή πένες

Εκτέλεση

Σε ένα μούλτι βάζουμε τον βασιλικό, το κουκουνάρι, το σκόρδο και το λάδι. Χτυπάμε όλα τα υλικά πολύ καλά. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μισό φλιτζάνι παρμεζάνα. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Βράζουμε τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε με την σάλτσα πέστο. Προσθέτουμε τυρί.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα