Yλικά

4 φιλέτα στήθους κοτόπουλου χωρίς κόκαλα
αλάτι και πιπέρι
1/4 του φλιτζανιού τρίμματα ψωμιού
1/4 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
1 κιλό ντοματίνια


Εκτέλεση

Προθερμάνουμε το φούρνο στους 200 °. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τα φιλέτα κοτόπουλου στο ταψί. Τα αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατεύουμε τα τρίματα ψωμιού, την παρμεζάνα, το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και το σκόρδο. Αλείφουμε τα στήθη κοτόπουλου με μουστάρδα και πασπαλίζουμε από πάνω το μείγμα με τα τρίματα ψωμιού και την παρμεζάνα.

Πλένουμε τα ντοματίνια με τα τσαμπιά και τα τοποθετούμε και αυτά στο ταψί.

Ψήνουμε το φαγητό για περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά.

Σερβίρουμε με σαλάτα και σκορδόψωμο!

Πηγή άρθρου: TastyDay.gr