Λαχταριστή καρμπονάρα με ολόκληρο αυγό
xleml9bzzuim0llaqaos
Γεύσεις

Λαχταριστή καρμπονάρα με ολόκληρο αυγό

Για μικρούς και μεγάλους

Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικά της επιλογής μας
200 γραμμ. μπέικον ή ζαμπόν
1 κρεμμύδι (μεσαίου μεγέθους)
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 σκόρδο (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
150 ml ή περισσότερο γάλα
3 φέτες τυρί
1 ολόκληρο αυγό

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι και το μπέικον σε μικρούς κύβους. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το σκόρδο και στη συνέχεια το μπέικον και το κρεμμύδι.Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το τυρί μέχρι να λιώσει. Όταν λιώσει, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα μικρό τηγάνι, τηγανίζουμε το αυγό. Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε σε ένα πιάτο τα μακαρόνια και στην κορυφή του τοποθετούμε το τηγανισμένο αυγό. Τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα