Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Δροσερό γλυκό γιαουρτιού με ζελέ φράουλα
nmqwmwy3cszsymmt0str
Γεύσεις

Δροσερό γλυκό γιαουρτιού με ζελέ φράουλα

Εύκολα και γρήγορα

Υλικά

Γιαούρτι στραγγιστό 2 ποτήρια του νερού
Ζάχαρη 1/2 ποτήρι νερού
Χυμός φράουλα 1 ποτήρι του νερού
Φρουί Ζελέ 1 φακελάκι φράουλα

Οδηγίες

Ετοιμάζουμε τον ζελέ σε μια φόρμα και τον βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Ζεσταίνουμε τον χυμό φράουλας και διαλύουμε λίγο ζελέ μέσα. Χτυπάμε το γιαούρτι με την ζάχαρη πολύ καλά, ρίχνουμε και τον διαλυμένο με τον χυμό φράουλας ζελέ μέσα και ανακατεύουμε. Βγάζουμε την φόρμα με τον ζελέ από το ψυγείο , στρώνουμε από πάνω το μείγμα του γιαουρτιού και την ξαναβάζουμε στο ψυγείο. Αφήνουμε όλη νύχτα το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει καλά και την επόμενη μέρα ξεφορμάρουμε το γλυκό. Το γλυκό αυτό μπορεί να γίνει και με ζελέ από άλλα φρούτα ή ακόμα και με κομπόστα.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα