Roast beef με θυμάρι και μουστάρδα
rqeq8fafbhghij2sa31k
Γεύσεις

Roast beef με θυμάρι και μουστάρδα

Για αυτούς που δεν μπόσεσαν να ψήσουν στα κάρβουνα

Υλικά

1 κιλό βοδινό κρέας κόντρα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουταλιά της σούπας κλωναράκια θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160oC. Χτυπάμε σε ένα σέϊκερ το το λάδι, τη μουστάρδα, το θυμάρι και το σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες. Τοποθετούμε το κρέας σε μία σχάρα μέσα σε ένα ταψί. Το αλείφουμε με το μείγμα της μουστάρδας. Το ψήνουμε για 50 λεπτά, αν το θέλουμε με αίμα, 60 λεπτά αν το προτιμάμε μέτριο και 70 λεπτά αν το θέλουμε καλοψημένο.

Βγάζουμε το κρέας από το φούρνο, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το αφήνουμε περίπου για 15 λεπτά πριν το κόψουμε με το ηλεκτρικό μαχαίρι σε φέτες. Το σερβίρουμε με ψητή κολοκύθα, κρεμμυδάκια μικρά ολόκληρα ψητά, πατάτες και πράσινα λαχανικά.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα