Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Κορμός σοκολάτας με χαλβά και φυστίκια Αιγίνης
pp6obtbriqm1gostqovd
Γεύσεις

Κορμός σοκολάτας με χαλβά και φυστίκια Αιγίνης

Χαλβάς και σοκολάτα, ο καλύτερος γευστικός συνδυασμός

Υλικά

400 γρ. κουβερτούρα
450 γρ. ταχίνι
200 γρ. μέλι
100 γρ. φιστίκια Αιγίνης
50 γρ. κράνμπερις
400 γρ. χαλβά βανίλια

Εκτέλεση

1.Σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων στα 800 Watt για 2 ½ -3 λεπτά.
2.Σε άλλο μπολ βάζουμε το ταχίνι, το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει το μείγμα. Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
3.Βάζουμε τα φιστίκια, τα κράνμπερις και ανακατεύουμε.
4.Κόβουμε τον χαλβά σε κομμάτια και τα βάζουμε στο μπολ.
5.Απλώνουμε μεμβράνη σε μια φόρμα 10x30 εκ. και βάζουμε μέσα το μείγμα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και πιέζουμε με τα χέρια μας απαλά για να ισιώσει το μείγμα.
6.Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
7.Ξεφορμάρουμε, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

πηγή:akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα