Ο χώρος της μόδας και της ομορφιάς έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Πριν το 2000 τα πράγματα ήταν αλλιώς, πιο ρομαντικά, χωρίς κανόνες και τεχνικά σκηνοθετικά κόλπα.

Σε ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από καλλιστεία στο τελείωμα της δεκαετίας του 1980, το 1988, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την γνωστή στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου, την αγαπημένη ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή και το μοντέλο Τάρια Μπούρα σε μια συμμετοχή τους σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα καλλιστεία παρουσίαζαν η Αριάνα Δημητροπούλου και ο μετρ του είδους Χρήστος Οικονόμου.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα απόσπασμα που ακολουθούν από τα Καλλιστεία του 1988 είχαν πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental. Δεν μεταδόθηκαν πότε από την τηλεόραση πάρα μόνο μαγνητοσκοπήθηκαν αποσπασματικά.

Αξία έχει το γεγονός ότι μεταδόθηκαν ζωντανά μόνο ραδιοφωνικά από το δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνα, τον Αθήνα 9.84, με την συμμετοχή του Λάκη Τζορντανέλλι, του Σταμάτη Κόκοτα και της Τζένης Βάνου.

Στην αριστερή πλευρά, καθώς κατεβαίνουν τα μοντέλα της εποχής από την κυλιόμενη σκάλα, διακρίνουμε πρώτη την Βίκυ Γεροθώδορου, ακριβώς από πίσω την Παναγιώτα Βλαντή και πίσω από την ηθοποιό, την Τάρια Μπούρα.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: