«Το δικό μας σινεμά», το θεατρικό μιούζικαλ με την υπογραφή του συγγραφικού δίδυμου των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και τις ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, έρχεται στο ανακαινισμένο ιστορικό Θέατρο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως.

Στην πολυαναμενόμενη αυτή παράσταση παρουσιάζεται η ιστορία κάποιων καλλιτεχνών που ξεκινάνε περίπου το 1955 όταν πια αρχίζει η μεγάλη άνοδος του κινηματογράφου, ζουν την μεγάλη δόξα της δεκαετίας του ’60 και ακολουθούν την πτώση του σινεμά στη δεκαετία του ’70.

Μεταξύ άλλων, στη σκηνή θα δούμε και την Δέσποινα Βανδή, η οποία θα κρατά έναν ιδιαίτερο ρόλο-έκπληξη.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Ιουνίου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Η αγαπημένη καλλιτέχνης, μάλιστα, αυτές τις μέρες κάνει πρόβες στα κοστούμια που θα φορέσει και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε μια μικρή γεύση, αφού δημοσίευσε φωτογραφία από την ώρα που δοκιμάζει ένα από αυτά.

«Το δικό μας σινεμά» είναι ένα υπερθέαμα με πάνω από 700 κοστούμια που έχει επιμεληθεί με πολλή έμπνευση η Εβελυν Σιουπη! Εδώ με την χρυσοχέρα κ.Δαφνη που δίνει υπόσταση στις μακέτες της Εβελυν κάνουμε πρόβα ένα από τα κοστούμια της παράστασης και ο αγαπημένος μου Φωκάς μας λέει τις εντυπώσεις του! #τοδικομαςσινεμαστο Άλσος #musicaltheatre από τις 12 Ιουνίου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα που την συνόδευε.