Ξέσπασε η Μαντόνα μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής  της στους  New York Times και δήλωσε απογοητευμένη απο την  ομογενή δημοσιογράφο Βανέσα Γρηγοριάδη για την  οποία δήλωσε ότι μετάνιωσε που πέρασε έστω πέντε λεπτά μαζί της και πως νιώθει σαν βιασμένη.
«Το να πω πως απογοητεύτηκα με το άρθρο είναι λίγο. Φαίνεται πως δεν μπορείς να φτιάξεις την κοινωνία και την ατέρμονη ανάγκη της να υποτιμά, δυσφημίζει και να υποβαθμίζει εκείνο που γνωρίζει πως είναι καλό. Ειδικά τις ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες», έγραψε η Μαντόνα στο Instagram. 6.6.2019 Μαντόνα: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν «ξεπέρασε τα όρια» μαζί μου - Η αποκάλυψη (και) για τον Τραμπ Και συνεχίζει: «Η δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο πέρασε ημέρες, ώρες και μήνες μαζί μου. Προσκλήθηκε σε έναν κόσμο που πολύς κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να δει, αλλά επέλεξε να εστιάσει σε ασήμαντα και επιφανειακά ζητήματα, όπως η προέλευση ενός επίπλου μου, το ύφασμα στις κουρτίνες μου και ατελείωτα σχόλια πάνω στην ηλικία μου, η οποία δεν θα είχε αναφερθεί καν αν ήμουν άντρας!». «Λυπάμαι που πέρασα έστω και 5 λεπτά μαζί της. Με κάνει να νιώθω σαν βιασμένη. Και ναι μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτήν την αντιστοιχία εφόσον έχω βιαστεί στα 19 μου. Μια επιπλέον απόδειξη πως οι New York Times είναι ένας από τους ιδρυτές της πατριαρχίας. Και λέω- ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ που έχει ποτίσει βαθιά το ύφασμα της Κοινωνίας. Ποτέ δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για να την εξαλείψω», καταλήγει η Μαντόνα. Η Μαντόνα στην συνέντευξή της αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν «ξεπέρασε γραμμές και όρια» κατά τη συνεργασία τους στο ντοκιμαντέρ «Madonna: Truth or Dare» το 1991, ενώ μίλησε επίσης για τον Ντόναλντ Τραμπ. 
Το εξώφυλλο του περιοδικού των New York Times όπου δόθηκε η συνέντευξη Στη συνέντευξη, η Μαντόνα αρνήθηκε επίσης τη φήμη ότι είχε ζητήσει κάποτε τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ σε ραντεβού. Αντίθετα, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για τον Versace με στο σπίτι του φωτογράφου Στίβεν Μάιζελ στο Παλμ Μπιτς, ο Αμερικανός πρόεδρος της τηλεφωνούσε επανειλημμένα για να της μιλήσει, λέγοντάς της «Γεια σου, είναι όλα καλά; Είσαι άνετα; Είναι τα κρεβάτια βολικά; Είσαι ευχαριστημένη;» Όπως είπε, ο Τραμπ είχε «αδύναμο» χαρακτήρα «Ένας άνδρας που νιώθει ασφαλής με τον εαυτό του, δεν έχει ανάγκη να γυρίζει γύρω από ανθρώπους εκφοβίζοντάς τους συνεχώς». Η Mαντόνα κυκλοφορεί το 14ο studio άλμπουμ Madame X στις 14 Ιουνίου.

Η Μαντόνα οργισμένη με την ομογενή Βανέσα Γρηγοριάδη και τους New York Times: Νιώθω σαν να με βίασαν