O Ηλίας Βρεττός τον τελευταίο χρόνο αποφάσισε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα σε ανθρώπους και καταστάσεις και να υποστηρίξει τις επιλογές που πραγματικά τον εκφράζουν.

Για αυτή τη νέα φάση που διανύει μίλησε ο τραγουδιστής καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στο νέο επεισόδιο του Celebrity travel, μια μαγευτική περιήγηση στη γοητευτική πόλη της Λισαβόνας, για το τελευταίο επεισόδιο του γ’ κύκλου της εκπομπής που μας έχει ταξιδέψει στα ωραιότερα μέρη του πλανήτη, παρέα με τους πιο αγαπημένους Έλληνες celebrities.

Αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 18.00 το απόγευμα, ο Νίκος Κοκλώνης ξεναγεί τον Ηλία Βρεττό στη Λισαβόνα, μέσα από τη ματιά ενός insider που επιλέξει τις πιο ξεχωριστές βόλτες  στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Νίκος Κοκλώνης και Ηλίας Βρεττός θα εξερευνήσουν την ιστορία της πόλης, αλλά θα επισκεφτούν και τα μέρη που χτυπά σήμερα η καρδιά της πρωτεύουσας της πατρίδας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μαζί θα επισκεφθούν  την περιοχή Μπελέμ, το λιμάνι της Λισαβόνας, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, καθώς εκεί βρίσκονται τρία σημαντικά ορόσημα όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης: Ο Πύργος της Belem εκεί από όπου ξεκίνησαν οι καραβέλες του Βάσκο Ντε Γκάμα για τις μεγάλες ανακαλύψεις, το περίφημο Μνημείο των Aνακαλύψεων που χτίστηκε το 1960 προς τιμήν των Πορτογάλων θαλασσοπόρων και το επιβλητικό Μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, ένα αριστούργημα της αρχιτεκτονικής. Μαζί θα διασχίσουν την κρεμαστή γέφυρα 25ης Απριλίου που συνδέει την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας με την πόλη Αλμάντα στην αριστερή όχθη του ποταμού Τάγου. Παρέα θα περπατήσουν στην κεντρικότερη λεωφόρο της πόλη την Avenida Liberdade, θα επισκεφτούν τα διάσημα στέκια της καλλιτεχνικής γειτονιάςBairro Alto, αλλά και την μοντέρνα Baixa που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Από την περιήγηση στην όμορφη Λισαβόνα δεν θα λείψει μια στάση στον Πύργο της Santa Justa, που χτίστηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα από το Γάλλο αρχιτέκτονα Ραούλ Μενσιέ ντι Πονσάρ , μαθητή του Γουστάβου Άιφελ, αλλά και μια επίσκεψη στο ιστορικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Η βόλτα θα συνεχιστεί στην Alfama, την παλαιότερη γειτονιά της Λισαβόνας, με τις υπέροχες γκαλερί, τα ενδιαφέροντα μουσεία και τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και κλαμπ της πόλης. Ο Νίκος Κοκλώνης και ο καλεσμένος του θα ακούσουν τα φημισμένα fandos, θα πιουν porto και θα δοκιμάσουν το πιο διάσημο γλυκό της Πορτογαλίας: το pastel de nata.