Ο διεθνής Έλληνας καλαθοσφαιριστής, Γιάννης Αντετοκούμπο, μετά το φιλανθρωπικό event που διοργανώνει στις 6 Ιουλίου στη Μύκονο για την «ΕΛΠΙΔΑ», θα χαρεί τον ήλιο και την ξεγνοιασιά του ελληνικού καλοκαιριού με την αγαπημένη του σύντροφο!

Η Μαράια, έχει έρθει στην Ελλάδα αρκετές φορές μαζί με τον Γιάννη και προσπαθεί να μαθαίνει διαρκώς νέα πράγματα για την ελληνική κουλτούρα, την οποία αγαπάει πολύ.

Μάλιστα, στη γιορτή του τον περασμένο Ιανουάριο, του ευχήθηκε στα ελληνικά.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε: «Γι' αυτό σε αγαπάει ο κόσμος! Κοιτάξτε χαμόγελο! Χρόνια πολλά, σέξι αγόρι».

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on

Ενώ η οικογένεια του Γιάννη είναι συνυφασμένη με το μπάσκετ, η οικογένεια της Μαράια (με εξαίρεση τον πατέρα της) ειδικεύεται στο βόλεϊ.

Η ίδια, είναι πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, όπως και οι δύο αδελφές της, Μακάιλα και Μάγια, ενώ ο πατέρας της, Πατ Ρίντλσπρινγκερ, έπαιζε μπάσκετ.

Η 26χρονη Μαράια είναι ένα προσγειωμένο κορίτσι και πέρα από την ενασχόληση της με τον αθλητισμό, έχει σπουδάσει sports management. Αυτό το πτυχίο, άλλωστε, της έδωσε το εισιτήριο για να δουλέψει στο ΝΒΑ, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Γιάννη.



Οι δυο τους διατηρούν μια ουσιαστική σχέση και είναι πολύ αγαπημένοι, κάτι που προμηνύει πως τα καλύτερα έρχονται. Το ζευγάρι, ζει μαζί στο Μιλγουόκι και διατηρούν μια τρυφερή και ρομαντική σχέση εδώ και περισσότερα από τριάμισι χρόνια.

Ανυπομονούν να έρθουν στην Ελλάδα και οι Έλληνες τους περιμένουν με ανυπομονησία.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το event στη Μύκονο, το ζευγάρι θα παραμείνει στο νησί των ανέμων. Άλλωστε, ο Γιάννης είναι πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει και σε σποτ του ΕΟΤ για την παγκόσμια προβολή της χώρας μας.