Η Ελένη Ψυχούλη θέλησε να αλλάξει την εμφάνισή της και το έκανε με τον πιο δραστικό τρόπο. Έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά και τα έβαψε ξανθά.

Η γνωστή δημοσιογράφος και μαγείρισσα πριν από ένα μήνα αποχαιρέτισε τα μακριά μαύρα μαλλιά της, ξαφνιάζοντας τους πάντες και υιοθέτησε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά και αντί για μαύρα μακριά μαλλιά, υιοθέτησε πλέον το ξανθό κοντό.

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» όπου και εξήγησε γιατί αποφάσισε να τα κόψει αλλά και ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε.

«Είμαι ακόμη σε σοκ. Πιάνω το κεφάλι και νομίζω ότι πιάνω τα μαλλιά μου, κοιτάζομαι στους καθρέφτες και λέω ποια είναι αυτή;

Με τις αλλαγές το έχω. Έλα όμως που με το μαλλί είχα μια εμμονή. Εγώ δεν τα έχω κόψει ποτέ τα μαλλιά μου. Ήταν ένα μέλος του σώματός μου. Ήταν το πέμπτο μέλος του σώματός μου. Όλα τα υπόλοιπα μέλη υπηρετούσαμε αυτό. Όσο πέρναγε ο καιρός άρχισε να γίνεται πολύ απαιτητικό μέχρι που είπα θα σε κλοτσήσω. Δεν είχα ποτέ κομμωτή».

Όσο για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισε, ήταν να βρει κάποιον να της τα κόψει.
«Όταν όμως πήρα την απόφαση να φύγει αυτό το μαλλί από πάνω μου, έπρεπε κάποιος να μου το κάνει. Δεν είχα ποτέ κομμωτή. Μόνη μου τα έβαφα τα μαλλιά μου. Έτρεμαν όλοι να μου τα κόψουν τα μαλλιά. Τέλος πάντων τώρα μου αρέσει. Τώρα μου θυμίζω τη Μαντόνα. Μου αρέσει αυτή η εικόνα, απλά δεν έχω ταυτιστεί ότι είμαι εγώ. Δηλαδή ζω μια ψυχασθένεια αυτή τη στιγμή».

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί: