Η απόφαση της Μπέλα Θορν να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Twitter γυμνές selfies της, με τις οποίες την εκβίαζε ένας χάκερ, προκειμένου να τον «αφοπλίσει», σχολιάστηκε κυρίως θετικά στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες των social media να επαινούν το νεαρό μοντέλο για το θάρρος της.

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Γούπι Γκόλντμπεργκ ξεκαθάρισε από το πάνελ της εκπομπής The View ότι δεν συντάσσεται με εκείνουν που πλέκουν το εγκώμιο της νεαρής καλλονής.

«Όταν είσαι διάσημη, δεν με νοιάζει πόσων χρονών... δεν τραβάς γυμνές φωτογραφίες του εαυτού σου. Μόλις τραβήξεις αυτή τη φωτογραφία πηγαίνει στο cloud και είναι διαθέσιμη σε οποιονδήποτε χάκερ θελήσει να την πάρει. Αν δεν το ξέρεις πια αυτό το 2019, λυπάμαι, αλλά είναι πρόβλημα. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό», είπε η Γκόλντμπεργκ στην εκπομπή όπου είναι συμπαρουσιάστρια.












Η 21χρονη καλλονή δημοσίευσε στα stories του Instagram της βίντεο όπου επέκρινε κλαίγοντας την Γούπι Γκόλντμπεργκ για τη στάση της. Το μοντέλο έγραψε «Ντροπή σου» πάνω στο screenshot από ένα άρθρο που αναφερόταν στην εκπομπή. «Με κάλεσαν στο The View αλλά ειλικρινά δεν έχω όρεξη να δεχτώ επίθεση από μια ομάδα μεγαλύτερων γυναικών για το σώμα μου και τη σεξουαλικότητά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων η Θορν στα βίντεο.

Και προσθέτει, απευθυνόμενη στην Γούπι Γκόλντμπεργκ: «Θέλω απλά να πω ότι βλέποντας αυτήν τη συνέντευξη ένιωσα πολύ άσχημα για τον εαυτό μου. Ελπίζω να είσαι χαρούμενη. Αλήθεια. Αλήθεια ελπίζω να είσαι γ@@@να περήφανη για τον εαυτό σου».

«Είσαι τρελή που σκέφτεσαι τόσο απαίσια πράγματα για μία τόσο φρικτή κατάσταση», συμπληρώνει η Θορν, εκφράζοντας την πρόθεσή της να ακυρώσει την εμφάνισή της στο The View.





















Η Θορν όμως δεν περιορίστηκε μόνο στα βίντεο. Έγραψε και ένα σημείωμα που απευθυνόταν στην Γκόλντμπεργκ, χρησιμοποιώντας το notes app στο iPhone της.

Σε αυτό χαρακτηρίζει «αρρωστημένο και αηδιαστικό» να κατηγορεί κάποιος ένα κορίτσι επειδή έβγαλε μια γυμνή φωτογραφία.

«Δεν μπορεί μια κοπέλα να στείλει στο αγόρι της, που της λείπει, σέξι φωτογραφίες, που δείχνουν πράγματα τα οποία έχει ξαναδεί;» διερωτάται το μοντέλο. «Πρέπει ως γυναίκα να φοβάμαι να κυκλοφορώ στο σπίτι μου, να χρησιμοποιώ το τηλέφωνό μου να κάνω οτιδήποτε;» συνεχίζει η Θορν και καταλήγει: «Νιώθω προσβεβλημένη για λογαριασμό όλων των ατόμων που έχουν τραβήξει μια σέξι φωτογραφία, για λογαριασμό της Τζένιφερ Λόρενς που αισθάνεται σαν να τη βίασαν δημόσια, και για λογαριασμό κάθε ατόμου που έχει αυτοκτονήσει επειδή κάποιος διέρρευσε τις γυμνές φωτογραφίες του».