Μόλις μια εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα η γνωστή ηθοποιός αποχώρησε από το θίασο και τελικά την αντικατέστησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αν και αρχικά ήταν διστακτική έκανε το χατίρι του καλού της φίλου και της κόρης της και βρέθηκε στο θίασο. Συγκινημένη για την πρώτη φορά που θα βρεθεούν μαζί σε περιοδεία η κόρη της Δανάη Μπάρκα έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσα από τα social media!

“Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν.

Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος ,αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή».

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί

«Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους.

«Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου.

Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσυ!

Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα Τα λέμε…παντού!! “