Ζώδια: Πρόβλεψη για τα 12 ζώδια για σήμερα Σάββατο 22/6
zwdia-100-51
Lifestyle

Ζώδια: Πρόβλεψη για τα 12 ζώδια για σήμερα Σάββατο 22/6


Κριός

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο όπου η ανάγκη να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα σε οδηγεί σε παρέες και σε συλλογικές δράσεις που μπορείς να προσφέρεις μέσα από ομαδική προσπάθεια. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και εντείνεται η εσωστρέφεια, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά να μην έχεις ξεπεράσει ακόμα και επιδιώκεις να απομονωθείς. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο ισορροπεί την ψυχολογία σου και σου δίνει τη δύναμη να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει με την βοήθεια της οικογένειας.

Σήμερα είναι ιδανική συγκυρία για να μπορέσεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και να ζήσετε ονειρικές στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές του παρελθόντος που εντείνουν την ευαισθησία αλλά δίνουν και την αίσθηση ασφάλειας που μπορεί να αναζητάς.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο όπου σε απασχολούν κυρίως θέματα επαγγελματικής φύσεως. Το άγχος ανεβαίνει και εντάσεις μπορεί να προκύψουν με ανωτέρους σου, δείξε πίστη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες αλλάζοντας την διάθεσή σου και επιδιώκεις να βρεθείς με φίλους για να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να σηματοδοτήσουν την κοινή σας δράση. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σου είναι εύκολο να πείσεις με τα επιχειρήματα και τις προτάσεις σου πρόσωπα του φιλικού περίγυρου για νέους κοινούς στόχους.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με φίλους και το ταίρι σου, αυτό είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και αντιλήψεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και επαφές με το εξωτερικό πρωταγωνιστούν. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί προσωρινά να σε αγχώσουν. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και με δυναμισμό να μπορέσεις να λύσεις ή να διεκπεραιώσεις ότι μπορεί να σε προβλημάτισε. Θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μπορούν να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση σου, η κατανόηση που μπορεί να δείξει ο/η σύντροφός σου σε ότι αντιμετωπίζεις είναι σημαντική. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που εμπνέουν σταθερότητα και κατανόηση.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και επιχειρηματικών δράσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, πρόσεξε γιατί η καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και πιθανό είναι να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να περάσεις χαλαρές στιγμές διασκεδάζοντας. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε γεμίζει ζωντάνια, κέφι και αυτοπεποίθηση και πρωταγωνιστείς στην παρέα που θα βρεθείς κερδίζοντας τα βλέμματα όλων.

Σήμερα η θετική διάθεση της ημέρας ευνοεί σημαντικά και τη σχέση σου, ευκαιρία για διασκέδαση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν θα εκτοξεύσουν την αισιοδοξία και θα δώσουν άλλο νόημα στο ερωτικό παιχνίδι.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και μπορείς να λύσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θέλεις να επικρατεί ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, αφού κάνει την εμφάνισή του ένας απροσδιόριστος εκνευρισμός που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που έχεις την δυνατότητα με αποφασιστικότητα και ακολουθώντας τη διαίσθησή σου να τα διεκπεραιώσεις.

Σήμερα μπορείς να τολμήσεις να εκφράσεις τους βαθύτερούς σου φόβους στο ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα σε νιώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα εντείνουν το πάθος και θα δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και πιθανό είναι να σε απασχολούν ζητήματα καθημερινότητας που σου προκαλούν άγχος. Η εργατικότητα και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχεις θα δώσουν τις κατάλληλες λύσεις. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και ρίχνεις όλο το βάρος στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θέλοντας να εξομαλύνεις ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο πιθανό είναι να φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις πιθανούς στόχους που έχεις. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να συμμετέχουν.

Σήμερα η αρμονία και η θετική διάθεση ευνοεί σημαντικά τη σχέση σου, μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορούν να υπάρξουν, καθώς λάμπεις και ελκύεις με τον τρόπο που επικοινωνείς και φλερτάρεις.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και κρατάει η αμείωτη τη διάθεσή σου στα ύψη για διασκέδαση, απολαύσεις και ερωτικό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να βρεθείς με παρέες που θα πρωταγωνιστήσεις, αφού εντυπωσιάζεις με την παρουσία σου. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα της δουλειάς που μπορεί να σε αγχώσουν. Σημαντικό είναι να μην επικεντρωθείς στην γκρίνια και στο στρες και να εμπιστευτείς τη γρήγορη αντίληψη σου που θα σε βοηθήσει. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δίνει την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις ότι αγγαρεία προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα ιδανική είναι αυτή η συγκυρία, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη κόντρες και γκρίνια. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν ή να προωθήσεις θέματα ακίνητης περιουσίας που έχεις αναλάβει. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας το κέφι σου στα ύψη και δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για υπέροχες στιγμές με το ταίρι είμαι παρέες όπου θα απολαύσεις το ερωτικό παιχνίδι. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο πιθανό είναι να φέρει στο προσκήνιο νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς φαίνεται να υπάρχει ψυχική και συναισθηματική ταύτιση.

Σήμερα αξιοποίησε τις στιγμές αυτές για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να βιώσεις έντονα το ερωτικό πάθος και τον αισθησιασμό. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος για αυτό και πιθανά να προκύψουν πολλές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και ζητήματα εμπορικού ενδιαφέροντος και δημοσίων σχέσεων πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείς με αυτά. Ο τρόπος που επικοινωνείς και τεκμηριώνεις τις απόψεις σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής και συναισθηματικός επιδιώκοντας να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δίνουν την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή κληρονομικά που μπορεί να προκύψουν και να δημιουργήσουν προσωρινή ένταση.

Σήμερα ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και το πάθος εναρμονίζονται υπέροχα και έχεις την ευκαιρία να περάσεις απίστευτες στιγμές με το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον οικογενειακό περίγυρο που θα εντείνουν τη φλόγα του έρωτα αλλά και την αίσθηση της ασφάλειας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικής φύσεως ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή λογαριασμούς που εκκρεμούν και μπορεί να σε αγχώνουν. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας το κέφι σου και τη διάθεση να επικοινωνήσεις, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος επιδιώκοντας να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς.

Σήμερα η διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία χαρακτηρίζει και τη σχέση σου γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να ξεφαντώσεις με το ταίρι και την παρέα σου περνώντας όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που επικοινωνείς ,το χιούμορ και η γοητεία σου μαγνητίζουν και προκαλούν πιθανές νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρεις δυναμικές και γρήγορες αποφάσεις σε ότι αφορά στην εργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή μόνο στον εγωισμό γιατί είναι αυτός που θα δημιουργήσει προβλήματα. Έπειτα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα η πιθανώς λογαριασμός και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις και εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο που θα φέρουν πιθανά θετικό αποτέλεσμα και στα οικονομικά σου.

Σήμερα μπορείς να βιώσεις σταθερότητα, ασφάλεια και πάθος στη σχέση σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από παρέες και ήσυχες στιγμές δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Υδροχόο και έντονη μπορεί να είναι η διάθεση για μοναχικότητα που όμως δεν βοηθά στο να διεκπεραιώσεις καθημερινά ζητήματα, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Μετά περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά από την αφάνεια, καθώς νιώθεις πια γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Καρκίνο σε ωθεί σε άκρως ερωτικές στιγμές που θα απογειώσουν τη σχέση σου ή σε πιθανές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Σήμερα εκφράζοντας τις συναισθηματικές σου ανάγκες να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα δείξει την ανάλογη κατανόηση και επιθυμία να τις καλύψει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές να υπάρξουν, καθώς εντυπωσιάζεις στο πέρασμά σου.

Πηγή:  e-zwdia.g

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα