H Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους. Το αγγελάκι της Victoria's Secret έφερε στον κόσμο τον γιο της τον Ιούνιο του 2017 και μαζί με τον διάσημο ηθοποιό είναι ζευγάρι από το 2010.

Το μοντέλο, μοιράστηκε με τους φαν της, οικογενειακές στιγμές από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ακτή του Αμάλφι, στην Ιταλία.

Το μοντέλο είχε μιλήσει πρόσφατα στο περιοδικό «Harper's bazaar», για το δώρο της μητρότητας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από τότε που έγινα μητέρα, νιώθω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση με το σώμα μου και σίγουρη για το ποια είμαι. Σου αλλάζει την ζωή».

Μίλησε και για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης με την βοήθεια της γιατρού Nigma Talib, η οποία στο παρελθόν είχε πολλούς γνωστούς πελάτες όπως την Penelope Cruz και τη Sienna Miler.

Παλιότερα είχε αναφέρει πως η γιατρός Nigma δεν της επιτρέπει να τρώει φαγητά με γλουτένη και ζάχαρη. Επίσης αποφεύγει το αλκοόλ. Το καλλίγραμμο μοντέλο αναφέρει πώς τα αποτελέσματα στο σώμα της την έκαναν να νιώθει δυνατή και γεμάτη ενέργεια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε το διάσημο μοντέλο με τους δυο άνδρες της ζωής της: